In het eerste deel van het boek wordt uitgelegd wat echt gezonde voeding. In het tweede deel vind je inspirerende dagmenu's met recepten voor een heerlijk ontbijt, lekkere lunch en avondmaaltijd. Het boek is geschreven voor iedereen die wil weten hoe je gezond eet met pure producten zoals roomboter, noten, groente en fruit. Eten volgens de voedingspiramide levert alle ingrediënten voor een echt gezonde voeding.
- Voedingspiramide
Leuk boek, kado gedaan aan mijn zwangere vrouw. Eindelijk eens een goede uitleg.
- Ger Valk
Met het boek voedingspiramide geven we een helder en duidelijk antwoord op de vraag die we van cliënten in de praktijk vaak kregen: Wat moet ik eten om gezond te blijven? Lees het allemaal in het boek Voedingspiramide.
- Louise Witteman
De voedingspiramide is ontwikkeld in samenwerking met het Netwerk Orthomoleculaire Dietisten (NOD). Een praktisch boek met een nieuw hoofdstuk over supplementkeuze. Kortom een boek om te gebruiken en zeker niet te laten liggen.
- Hanneke Achterberg, NOD
Als diëtist en receptenschrijfster ben ik ervan overtuigd dat de recepten, weekmenu's en praktische tips in het Voedingspiramide je op weg kunnen helpen. Zo kun je gelijk aan de slag en kun je de adviezen makkelijk in de praktijk brengen. Geniet je dagelijks van lekker natuurlijk en gezond eten.
- Mirjam Bakker

 

foto-1foto-4 foto-3 foto-2